10 Tips Og Triks Fra Foreldreekspertene

Tips Og Triks Fra Foreldreekspertene

Foreldre kan være morsomt, interessant og absolutt fullt av utfordringer. I dagens samfunn har vi å gjøre med flere og flere enslige foreldre, eller familier som bor langt fra storfamilien. Å jobbe seg gjennom utfordringene med foreldre når du er «alene» betyr at du trenger litt hjelp. Denne artikkelen vil diskutere noen av de beste rådene som er tilgjengelige for å jobbe gjennom de vanskeligste tider.

Sørg for at du lytter til hva barnet ditt har å si. Lytting kan være alt fra å lytte til dem babble som babyer, lytte til hvordan dagen på skolen gikk, eller lytte til deres problemer. Barn vil vite at du bryr deg nok til å høre på dem. Hvis du hører på dem, er de mer egnet til å høre på deg.

Prøv å delta på hver forestilling, sportsbegivenhet eller hva barnet ditt har på gang. Dette er en fin måte for deg å vise barnet ditt at du bryr deg om dem og oppmuntre dem i hva de vil gjøre. Hvis du har flere barn og hendelsene deres er i konflikt med hverandre, kan det hende at den ene forelderen må gå til den ene hendelsen og den andre til den andre hendelsen. men prøv alltid å delta på disse arrangementene med mindre du absolutt ikke kan.

For å oppmuntre til amming hos et spedbarn, tilby barnet ditt rikelig med hud til hudkontakt. Hud-til-hud-kontakt får et ungt spedbarn til å føle seg tilfreds. Det gjør det også mulig for dem å lukte morsmelk og så, ønsker å amme mer. Følelsen av binding og nærhet som hud til hudkontakt letter, er også flott for mamma, da det reduserer stress.

Hvis barnet ditt har vært på hyppige turer til helsesøster på skolen, bare for å bli sendt tilbake fordi det ikke er noen tilsynelatende sykdom, kan det hende at han eller hun prøver å unngå en klasseromsbølle. Spør barnet ditt om han eller hun har problemer med en klassekamerat; Du kan også kontakte barnets lærer direkte for å finne ut om det kan være en plagsom konflikt mellom en annen elev og barnet ditt.

For små barn, ikke undervurder kraften i lur. De trenger mer søvn enn et eldre barn. Barn kan vanligvis slutte å sove rundt fem eller seks år. Små småbarn bør ta opptil to lur om dagen, og barn 1,5 år og eldre bør fortsatt ta en lur per dag.

Et flott foreldretips er å aldri verbalt misbruke barnet ditt. Misbruk er misbruk, uansett hvilken form det er. Verbalt misbruk av barnet ditt kan få dem til å føle seg verdiløse, forvirrede og kan føre til en rekke følelsesmessige problemer i deres senere liv. Misbruk aldri barnet ditt verbalt under noen omstendigheter.

Et av de største problemene foreldre har med barna sine i disse dager, er å få dem vekk fra datamaskinen, TV-en og videospillene. En løsning på dette er å vise dem hvor mye morsom lesing og andre aktiviteter kan være. En fin måte å gjøre dette på er å ta dem med på historietidsarrangementer på biblioteker og bokhandlere. Her kan de lære å glede seg over å lese ved å lytte til interessante historier og samhandle med andre barn samtidig.

Noe av det viktigste å huske når du oppdrar et barn er å holde seg rolig. Uansett hvor sint eller opprørt du blir, må du ta et dypt pust og roe deg ned før du reagerer. Hvis du reagerer mens du er opprørt eller sint, kan du ta forhastede avgjørelser som du vil angre på.

Ikke gjør barnet ditt til en tallerken med mat og tving dem deretter til å spise alt som er på det. Oppfordre barnet ditt til å ta veldig små porsjoner og fullføre dem, og la dem få vite at de alltid kan ha en annen del hvis den første ikke var nok.

Når du disiplinerer barna dine, må du sørge for at du IKKE er sint. Ord sagt av sinne kan vare livet ut med barnet ditt, og skade dem på måter du ikke kan forestille deg. Hvis du blir sint, gå bort litt til du roer deg ned, så ta deg av barnet ditt. Dette vil gjøre forholdet ditt mindre omstridt.

Praktisk talt alle foreldre ønsker å oppmuntre til sunne spisevaner hos sine barn. En av de beste måtene å gjøre det på er å lede ved eksempel. Samvittighetsfulle foreldre vil gjøre seg klar til å sette et godt eksempel for barna sine ved å bytte til et sunt kosthold i god tid før barna begynner å spise faste stoffer.

Mens hver forelder vet at de setter eksempler for barna sine, glemmer noen foreldre at denne prosessen fortsetter hele tiden. En forelder bør aldri gi et løfte uten å oppfylle det. Barn er ekstremt følsomme for hva foreldrene sier; de følger alltid med. Gode foreldre har dette i tankene og gir aldri løfter uten å ha tenkt å beholde dem.

Når du reiser med babyen, må du sørge for å sette opp rommet ditt så snart du ankommer destinasjonen. Jo nærmere oppsettet er rommet ditt hjemme, jo mer behagelig blir babyen din. Dette vil bidra til å holde ting så rolig som mulig under oppholdet.

Gjør det til et poeng å vite hvem barnets venner er, og om mulig også foreldrene deres. Hvis barnet ditt er veldig gode venner med et annet barn, vil du allerede ha møtt foreldrene. Det er imidlertid viktig for deg å vite hvem alle barnets venner er så mye som mulig.

I tillegg til å vite hvem barnet ditt er venn med og vite om aktiviteter som foregår på skolen, bør du også være oppmerksom på andre omgivelser som betyr noe. Skolevold har alltid vært en oppadgående trend, så sørg for at du vet om noe utenom det vanlige som skjer på skolen. Snakk med barnet ditt, spør på skolen om hvordan det går, og bare hold øye med deg.

Som vi har diskutert i denne artikkelen, kan foreldre være utfordrende, spesielt når en forelder er enslig eller en familie bor langt fra sine slektninger. Å jobbe gjennom foreldreskapets utfordringer trenger imidlertid ikke å være umulig. Følg tipsene og rådene som gis her for å forbedre foreldrestilen din.

Stikkord: ,
Anna Nilzen
Anna Nilzen

Anna er en anerkjent medisinsk forsker og skribent med over 15 års erfaring innenfor reproduktiv helse. Hun har en doktorgrad i biomedisin fra Universitetet i Chicago og har bidratt til flere vitenskapelige publikasjoner. Martinsen er kjent for sin evne til å formidle komplekse medisinske temaer på en forståelig måte for allmennheten. Når hun ikke utforsker de siste fremskrittene innen medisin, nyter hun turer i den norske naturen og tilbringer tid med sin familie i Oslo. Martinsen er også en ivrig mentor for unge forskere og brenner for kontinuerlig læring og innovasjon innen helsefeltet.

No Comments

Write a Reply or Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *