Kristiansund Begravelsesbyrå

De fleste har behov for assistanse når de mister noen som står dem nær. Derfor kan Kristiansund Begravelsesbyrå tilby å ordne det meste for dere, men det er dere som bestemmer hvordan. Våre kontorer ligger i Fosnagata 3 på kaia i Kristiansund, der har vi samtalerom og utstilling av gravminner, om ønskelig kan vi også komme hjem til dere for samtale.

Kristiansund Begravelsesbyrå er også behjelpelig i nabokommunene til Kristiansund. Ta kontakt for en god samtale.

KBB bistår med alt i forbindelse med dødsfall og gravferd

KBB er tilgjengelig på vår døgnvaktstelefon, og har også hentetjeneste hele døgnet

Besøk deres nettside: https://www.karlsengravferd.no/

Alle trossamfunn har sitt eget rituale og sin egen liturgi for å gjennomføre gravferd. Kristiansund Begravelsesbyrå samarbeider med alle trossamfunn for å gjennomføre en gravferd på en slik måte at det blir i tråd med avdødes og etterlattes livssyn og ønsker.

Dersom man ønsker å avholde en privat minnestund, eventuelt livssynsnøytral gravferd, så er de også behjelpelig med dette. En slik gravferd kan avholdes i livssynsnøytrale seremonirom. De kan bidra til å tilrettelegge og gjennomføre en privat seremoni som er i tråd med avdødes og etterlattes ønsker.

Anna Nilzen
Anna Nilzen

Anna er en anerkjent medisinsk forsker og skribent med over 15 års erfaring innenfor reproduktiv helse. Hun har en doktorgrad i biomedisin fra Universitetet i Chicago og har bidratt til flere vitenskapelige publikasjoner. Martinsen er kjent for sin evne til å formidle komplekse medisinske temaer på en forståelig måte for allmennheten. Når hun ikke utforsker de siste fremskrittene innen medisin, nyter hun turer i den norske naturen og tilbringer tid med sin familie i Oslo. Martinsen er også en ivrig mentor for unge forskere og brenner for kontinuerlig læring og innovasjon innen helsefeltet.

No Comments

Write a Reply or Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *